Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

πατριδοκάπηλες καριέρες


Η αστική τάξη και οι ξένοι συνεργάτες της βλέπουν ότι τα υπάρχοντα κόμματα (μετά και την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ), έχουν πέσει σε ανυποληψία και μόνο αηδία προκαλούν στον μέσο πολίτη. Βλέπουν τη μεγάλη αμφισβήτηση στα αστικά κόμματα, η δε ναζιστική εκδοχή της «χρυσής αυγής» έχει χρεοκοπήσει με τα εγκλήματα της και σύντομα θα αποκεφαλιστεί από τη μεγάλη δίκη των εγκλημάτων της.
Ψάχνουν να δημιουργήσουν νέα κόμματα, με νέα πρόσωπα, ακόμη και με νέα συνθήματα. Ο,τιδήποτε «νέο», να αλλάξουν όλα, αρκεί να σωθεί και παραμείνει ίδιο το παλιό σύστημα!! Να μη γίνει η εργατική και λαϊκή οργή οργανωμένη αντίσταση κι εξέγερση και στραφεί αριστερά, αντικαπιταλιστικά, αντιιμπεριαλιστικά. Γι' αυτό γίνονται από καιρό διεργασίες: κόμμα ΕΒΕ, Εθνικό Μέτωπο, κόμμα υιού Καλεντερίδη κ.λ.π.
Σπέρνουν τον φόβο της υποταγής στους εργαζομένους, αντιπαραθέτουν τον «πατριωτισμό» στην αναγκαιότητα αγώνων για τα πραγματικά προβλήματα και δικαιώματά μας.
Έναν «πατριωτισμό» τελείως κίβδηλο και αποπροσανατολιστικό. Στην ουσία, εθνικισμό και σοβινισμό, ώστε να γίνονται π.χ. συλλαλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας, όταν η ίδια η Μακεδονία και ο πλούτος της έχουν αρπαχτεί, διαμελιστεί και κατακρεουργηθεί από εθνικούς καπιταλιστές και ξένα μονοπώλια.
Κανένα από αυτά τα «νέα» κόμματα δεν μιλάει για τη σκλαβιά μας από την τρόικα, την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ των πολέμων και καταστροφής των χωρών στη Μέση Ανατολή, την καταστροφή των εργαζομένων της Ελλάδας από τους καπιταλιστές!
Φτύστε αυτά τα «νέα» κόμματα και τα «νέα» πρόσωπα που θέλουν να κάνουν καριέρα πάνω στο αίμα μας. Μαζί να παλέψουμε για τον πραγματικό πατριωτισμό που είναι η γη, η θάλασσα, οι άνθρωποι που αγαπάμε, το βιος μας, τα σπίτια μας, η επιβίωση, τα εργατικά, κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα και, πάνω απ' όλα η ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή μας, που τόσο υπονομεύουν «εθνικοί» πολεμοκάπηλοι και τα ξένα αφεντικά τους!!!

Λάζαρος
Παπαχρυσοστομίδης

ΥΣ.: Και για εμάς, τοπικά, μέγιστο καθήκον η σωτηρία του βουνού μας, του ΒΕΡΜΙΟΥ, του μέγιστου αγαθού και ζωοδότη μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου