Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

''ανεξάρτητοι'' αμερικανόδουλοι



Είχαμε πολιτική συνάντηση και ήρθε ένας σύντροφος με μια προκήρυξη: ήταν η πρώτη του Καμμένου και των ΑΝΕΛ. Λέω «για να δω τι λέει το κόμμα του πάμπλουτο φίλου του τέως βασιλιά». Εθνικοπατριωτικές αερολογίες και γενικόλογες καταγγελίες, δίχως την ελάχιστη πολιτική θέση και δέσμευση! Κατάλαβα… Ένα ακόμη κόμμα για αφελείς (ακόμη και καλοπροαίρετους). Της ακροδεξιάς! Αυτό άφησε να ξετυλίγεται και να φανερώνεται όλο και περισσότερο καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρατούσε την προεκλογική δημαγωγία και βάθαινε τη μνημονιακή εξαθλίωσή μας, συμπληρώνοντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Τα κυβερνητικά φιλαράκια της αριστεροακροδεξιάς έδεσαν τον γάμο τους κάνοντας όλους τους βουλευτές των ΑΝΕΛ υπουργούς! Κρατώντας ο Καμμένος αυτό της μεγάλης μίζας, αδιαφάνειας και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος (και αίματός μας) εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και γενοκτονίας μας: αυτό της άμυνας, με σχεδόν 4 δις. δολάρια τον χρόνο –παγκόσμιοι «πρωταθλητές» μετά τις Η.Π.Α.! Για να εξυπηρετούμε τις Η.Π.Α., ΝΑΤΟ, Ε.Ε. στις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις!! Στο επίκεντρο ο Καμμένος πρακτορεύοντας τα αμερικάνικα συμφέροντα στην Ελλάδα και σουλατσάροντας στα ελληνικά νησιά με τους ναζιστές χρυσαυγίτες. Το δήλωσε ευθαρσώς, αφού δεν είχε μείνει ελάχιστη τσίπα στον ΣΥΡΙΖΑ να του τραβήξουν τα γκέμια τον μεσάζοντας Η.Π.Α. – Ελλάδας: «Ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της Ελλάδας ήταν οι Η.Π.Α. (!!!). Ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά. Στους δύο παγκόσμιους πολέμους, στον ψυχρό πόλεμο, στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στα Βαλκάνια. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των Η.Π.Α. να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας για το ναυτικό, ώστε να μπορεί να επιχειρεί από την Κρήτη ως το Σουέζ» (!!!).
Ώστε συντρόφισσα και σύντροφε παντού και πάντα ήσουν με τον ιμπεριαλισμό, παρέα με το κυβερνητικό σου συνεταιράκι τον Καμμένο! Και αν δεν δέχεσαι αυτήν την πολιτική χυδαιότητα εθελοδουλείας, την ανέχεσαι, αρκεί να αισθάνεσαι «εξουσία», συμμετέχοντας στην κουτάλα της. Πόση ξεφτίλα… Πάνω σε τόσο αίμα τόσων Ελλήνων στρατιωτών, για τη σκλαβιά άλλων λαών, για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, στα πέρατα της γης. Ο Καμμένος παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύχρονη «Ελλάς – ΗΠΑ, συμμαχία», στον εμφύλιο πόλεμο, στη χούντα και αλλού. Όπως και στην πρώτη συνεργασία αυτών: ενάντια στη Σοβιετική Ένωση, όπου ο αντικομουνιστής Βενιζέλος έστειλε τα ελληνόπουλα να σκοτώσουν και να σκοτωθούν μαζί με άλλα παιδιά από τη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Γαλλία, τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, την Τσεχοσλοβακία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Σερβία, την Ιταλία και την Κίνα με 180.000 στρατιώτες των χωρών αυτών! Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούσαν οι εργαζόμενοι - στρατιώτες της «μαμάς - ΕΛΛΑΣ»; Των Ελλήνων εφοπλιστών, τραπεζιτών και εμπόρων, δεμένα με αυτά των διεθνώς κεφαλαιοκρατών. Αυτονών τα συμφέροντα υπεράσπιζε η  εισβολή του ελληνικού κράτους σε κάθε άλλο κράτος. Και το ίδιο έγινε με τη «μεγάλη ιδέα», που κατέληξε στη μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού και στην προσφυγιά όλων των εθνών της Βαλκανικής.
Γι’ αυτό μην είστε αφελείς, μην πέφτετε στην παγίδα εθνικιστών και φασιστών (που μισούν τους «μπολσεβίκους»). Πώς θα μας φαινόταν αν ένα απ’ αυτά τα κράτη που αναφέρει ο Καμμένος έκανε εισβολή στη χώρα μας και μας έκανε σκλάβους; Ο Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τα σούρτα – φέρτα στο κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ και στον δικτάτορα – σφαγέα της Αιγύπτου Σίσι, υπό την επικυριαρχία των Η.Π.Α., που ορμούν για να αρπάξουν τον θαλάσσιο πλούτο μας, είναι οι εχθροί μας και όχι οι γειτονικοί, βασανισμένοι λαοί!! Όπως εχθρός του σοβιετικού λαού είχε γίνει η Ελλάδα –κοπρόσκυλο των ιμπεριαλιστών που έστειλε το 2ο σύνταγμα στην Κριμαία. Εκεί χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στον κόκκινο στρατό, στον κόκκινο λαό, ακόμη και στην κόκκινη ανταρσία των Γάλλων ναυτών του πολεμικού ναυτικού τους. Στη Σεβαστούπολη συμμετείχαν στον διωγμό των κατοίκων της, διατάχθηκαν  να πυρπολούν τα σπίτια και να κάνουν μαζικές συλλήψεις. Φυλάκισαν δύο χιλιάδες αμάχους σε μια μεγάλη αποθήκη του λιμανιού, που τη βομβάρδισαν άγρια τα γαλλικά πλοία και βρήκαν φρικτό θάνατο 500 άνθρωποι μέσα στις φλόγες. Το σύνταγμα δεν ξεκουράστηκε και από εκεί στάλθηκε στη «μεγάλη ιδέα» εκδούλευσης των ιμπεριαλιστών στη Μικρά Ασία. Αυτές τις «μεγάλες ιδέες του έθνους» ονειρεύεται ο Καμμένος και η κυβέρνησή του. Αντί για τις μεγαλοαστικές σου ονειρώξεις Καμμένε, να ήσουν εκε΄ιστις φλόγες της Σεβαστούπολης, να δεις πώς είναι να καίγεσαι στην κόλαση πυρός όλων των χωρών που αναφέρεις. Και αν σ’ αρέσει το Σουέζ, πάνε και στη Σομαλία (όπου στείλαμε ένστολους, να φυλάνε τα καράβια των εφοπλιστάδων «μας»), κάνε μπανάκι με τους καρχαρίες με την κορμάρα σου. Και άσε εμάς εδώ με το ντέρτι να ανεχόμαστε εσάς τους ντόπιους καρχαρίες της πολιτικής σας και της εξαθλίωσής μας. Και στην αισιοδοξία της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ σας!! Έτσι κι αλλιώς, αναλώσιμος είσαι, έπαιζες τον ρόλο σου σαν τον ομογάλακτό σου Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και άιντε για τα σκουπίδια: άλλα σκουπίδια «εθνοπατριωτισμού και θρησκολατρείας» θα αναδείξει η αστική τάξη, δήθεν σαν «νέο» πράγμα στην πολιτική της Ελλάδας…
Λάζ. Παπαχρυσοστομίδης
Υ.Γ.1. Ανήκει στα κωμικοτραγικά της πολιτικής ότι το κόμμα του Καμμένου, ίσως του πιο αμερικανόδουλου, που κυριολεκτικά και εκτεταμένα δίνει γη και ύδωρ στον αμερικανοΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό, ονομάζεται «Ανεξάρτητοι Έλληνες»!! Εκτός αν εννοεί την πλέρια ανεξαρτησία (και αντίθεση) από τα συμφέροντα και αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και των εργαζομένων της Ελλάδας. Αλλιώς, αν κυριολεκτούσε, όπως εμείς, θα πάλευε για την έξοδο της χώρας μας από τους επιθετικούς στρατιωτικούς και οικονομικούς συνασπισμούς του ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Για μια Ελλάδα λεύτερη, ανεξάρτητη, φιλειρηνική και δημιουργική, για τα συμφέροντα Ελλήνων και μεταναστών που όχι στο… Σουέζ δεν θέλουμε να πάμε αλλά ούτε… στον Μακρύγιαλο για μπάνια μπορούμε να πάμε, έτσι όπως μας ξέσκισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου