Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Για Υγεία

   Χαιρετίζουμε και συνυπογράφουμε με όλη τη συναγωνιστική μας ψυχή την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας! Τόσο για τις διαπιστώσεις του όσο και για την αγωνιστική του διάθεση. Τα προβλήματα που αναφέρουν, δεν είναι δικά τους και συντεχνιακά: Είναι όλης της κοινωνίας της περιοχής, Ελλήνων και μεταναστών, και αντικατοπτρίζουν αυτό που συμβαίνει συνολικά στη χώρα μας. Τόσο στο χώρο της υγείας, όσο και γενικότερα.
   Η ανάδειξη επίσης του θέματος της εξαπάτησης των εργαζομένων από τους κάθε φορά και σε κάθε επίπεδο κυβερνώντες κάνει επείγουσα τη σyζήτηση για την τακτική της παραπέρα κοινής δράσης μας: Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους εκείνους που ξεγελούν, αποχαυνώνουν και παθητικοποιούν το λαό! Άμεσο, ανοιχτό κάλεσμα του ίδιου του σωματείου προς όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία της περιοχής μας, εξωστρέφεια και συνεργασία για δημοκρατική συνέλευση δημιουργίας "επιτροπής αγώνα" και δράση. Μέχρι την τελική νίκη! Τόσο για το νοσοκομείο μας και την υγεία όσο και για τους εργαζόμενους όλης της χώρας και για όλα τα θέματα! Εμείς θα είμαστε συμμέτοχοι.

 Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ημ/νία: 23/03/2017
ΓΝΗ – ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ Αρ. Πρωτ.

ΘΕΜΑ: “Άρχισαν τα όργανα!”

Λουκέτο για σήμερα Πέμπτη 23-3-2017 και την Κυριακή 26-3-2017 στο Νοσοκομείο μας, καθώς δεν μπορεί να εφημερεύσει λόγω έλλειψης γιατρών. Οι πιο βασικές κλινικές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Καρδιολογική, Παθολογική, Παιδιατρική, Οφθαλμολογική ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.Πού είναι η Μαιευτική; Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να πεθαίνουμε στους δρόμους; Αυτά μας έφεραν τα μνημόνια με τις περικοπές και τους κοινούς οργανισμούς. Μήπως νοιάζεται κανένας καρεκλοκένταυρος που η ανακοπή δεν θα προλάβει να φτάσει στην Βέροια; Μήπως η δική του μάνα θα πάθει εγκεφαλικό και θα τρέχει στους δρόμους να προλάβει τα χειρότερα; Μήπως θα ναι ο ίδιος οπολυτραυματίας του τροχαίου που δεν θα μπορεί να διαγνωστεί άμεσα χωρίς αξονικό και θα φτάσει -αν φτάσει- στην Βέροια χάνοντας πολύτιμο χρόνο; Μήπως ο πατέρας του θα περιμένει να χειρουργηθεί για καταρράκτη μήνες ολάκερους με κίνδυνο να χάσει την όρασή του; Ή μήπως είναι έρημος αγρότης να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μην έχει ΩΡΛ να τον ράψει έγκαιρα; Έχει ιδέα ο λεφτάς μνημονιακός πολιτικός πώς θα επιβιώσει ο απλός πολίτης της Νάουσας; Υποτίθεται ότι έχουμε Ναουσαίο Διοικητή και μας λέγανε ευνοημένους. Πού είναι οι πολιτικοί του τόπου; Πόσες συναντήσεις επί συναντήσεων πρέπει να κάνουμε εμείς το μικρό Σωματείο για να αποσπάσουμε μόνο ψεύτικες υποσχέσεις; Πόσο απαξιωμένους μας έχουν τους πολίτες αυτής της πόλης; Πολίτες γρηγορείτε! Να ξεβολευτούν οι μεγάλοι επιτέλους! Να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αγωνιζόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως αλλά δεν αρκεί! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε!



Εκ του Σωματείου Εργαζομένων Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου