Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τι κρίμα και ντροπή....





 Με οργή και θλίψη διάβασα ότι στη δίκη Κασιδιάρη, με ακροατήριο μπάτσους και χρυσαυγήτες, οι ναζιστές γιούχαραν και ασχημονούσαν ενάντια στη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λ. Κανέλη. Μου θύμισε όταν ειχε έρθει στη Νάουσα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαραλαμπίδου και, αντίστοιχα, με ταγματασφαλίτικα συνθήματα, ναζιστικούς χαιρετισμούς και απαίτηση να κάνουν φασιστική παρέλαση, απειλούσε ο συρφετός της "χρυσής αυγής".
   Τώρα, ένα δεκαπενθήμερο μετά την ανακοίνωση της αντιφασιστικής εκδήλωσης της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας", ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούσε, την ίδια μέρα και ώρα την συνέλευσή του! Άιντε μετά κάποιοι-ες να πούν "ψηφίστε μας γιατί αλλιώς θα έρθει ο φασισμός", όταν οι ίδιοι δεν έχουν κατανοήσει τον φασιστικό κίνδυνο ούτε ποτέ τον αντιπάλεψαν.
   Τον φασισμό δεν τον πολεμάς με τον ζαμανφουτισμό αλλά τον τσακίζεις πριν σε τσακίσει. Ακριβώς όπως γενναία είχε πει τότε η σ. Χαραλαμπίδου, χωρίς την οργάνωσή της," Μόνο πάνω από το πτώμα μου θα περάσετε"! Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους έχουν κυριευτεί από την πολιτική νωθρότητα ή την κυβερνητική αλαζονεία, αφήνοντας στα μαύρα σκυλιά τις βουλευτίνες τους. Τι κρίμα και ντροπή....
     
      Λ. Παπαχρυσοστομίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου