Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Τίνος είναι το Βουνό; To Nερό;

               Η ΑΠΝ  σε ανύποπτο χρόνο στο " 3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ" στη Νάουσα είχε αναδείξει στο οικολογικό μέρος, το θέμα της ΤΤΙΡ και του νερού. Σε άλλη της εκδήλωση, προσκάλεσε τη συναγωνίστρια Νέλλη Ψαρρού στην προβολή του σπουδαίου ντοκιμαντέρ της " ΣΤΑΓΩΝΕΣ " , αλλά απόλαυσε την τόσο χρήσιμη παρουσία της και άλλες 2 φορές στη Νάουσα! Τώρα το ΝΕΡΟ  γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ με την ιδιωτικοποίηση του! Οι αγώνες για αυτό από τους συναγωνιστές μας στη Αραββησό, η καταστροφή του στις " Σκουριές ", η ιδιωτικοποίηση του στις μεγαλουπόλεις, σημαίνουν τις καμπάνες κινδύνου και για το δικό μας νερό! 
          Η προβλεπόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο θα συμβάλλει στην ιδιωτικοποίηση και καταστροφή του!! Αλλά και το προβαλλόμενο υδροηλεκτρικό έργο στην Αράπιτσα επίσης μας ανησυχεί έντονα, καθώς μπορεί να μας φέρει, από την πίσω πόρτα, την ιδιωτικοποίηση του. Λέμε ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες ιδιωτικοποίησης του νερού μας! Λέμε ΝΑΙ  σε υδροηλεκτρικό έργο, που όμως να κατασκευαστεί μετά από ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, και την ιδιοκτησία, χρήση, έλεγχο του θα έχουν οι δημότες Νάουσας, για το συμφέρον τους, με σεβασμό στη φύση.
         Καλούμε όσους φορείς και συνδημότες ενδιαφέρονται, να έρθουν σε επαφή με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας για να διεκδικήσουμε φθηνό, καθαρό νερό, ωε δημόσιο αγαθό και μακάρι το ίδιο δημόσιο να γίνει υδροηλεκτρικό έργο που θα καλύπτει τις τοπικές μας ανάγκες!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου